S&S challenge HARDCORE training

HARDCORE fitness & challenges gestart bij Sporting Oldenzaal

Er is bijna niemand die het jaar níet goed wil beginnen. Maar hoe doe je dit? En waar ga je dit doen? De keuze is reuze. Maar Sporting Oldenzaal heeft in november 2017 wel een heel nieuw en uniek concept geïntroduceerd: HARDCORE training.

 

Een gloednieuwe high intensity training, overgevlogen vanuit Amerika. De naam HARDCORE zegt het al: explosieve, intense & functionele fitness voor echte fanatiekelingen tussen de 16 en 35 jaar (m/v). In een 60 minuten durende training word je persoonlijk begeleid door de professionele coaches van Sporting. Ook staat er iedere maand een gloednieuwe HARDCORE-challenge voor je klaar.

 

Die HARDCORE-challenges worden gekoppeld aan de trainingen en deze combinatie maakt het concept uniek”, aldus Ingrid Zinkweg (eigenaar van Sporting Oldenzaal). “De challenges wisselen elkaar iedere maand af op het gebied van voeding, leefstijl en fysiek uithoudingsvermogen.”

 

In de eerste challenge, die aanstaande maandag 8 januari begint, werkt Sporting Oldenzaal samen met Inge Molendijk (top volleybalster en gediplomeerd voedingscoach). De eerste challenge die Sporting en Inge samen aanbieden is de S&S Challenge. In deze Simpel & Suikervrij Challenge schrap je vier weken lang alle toegevoegde suikers uit je voedingspatroon. Het grootste doel van de challenge is bewustwording creëren. Daarnaast ervaar je vele andere voordelen zoals gewichtsverlies, een mooiere huid en veel meer energie! Omdat je de challenge met een heel HARDCORE team aan gaat, zijn doelen veel makkelijker te behalen en sta je er nooit alleen voor.

 

Dus wil je 2018 een keertje écht goed beginnen? Dan mag je je altijd aanmelden voor een gratis proefles via www.sportingoldenzaal.nl. De trainingen worden iedere woensdag van 20:30 uur tot 21:30 uur gegeven aan de Thijlaan 32 in Oldenzaal.