Groepslessen

Wil je samen op een leuke manier topfit worden? Dan zijn de groepslessen van Sporting waarschijnlijk iets voor jou. In deze ‘1-uur-durende’ groepslessen die maandag t/m vrijdag worden gegeven word jij door middel van functionele fitness met een aantal andere medefanatiekelingen professioneel begeleidt om jouw ideale doel te behalen.

 

De lessen zijn zodanig samengesteld, dat iedereen in eigen tempo kan meedoen. Samen fanatiek bewegen met andere sporters onder begeleiding van professionals werkt motiverend en is bovendien gezellig. De opbouw van de lessen is elke week weer anders, dus aan variatie geen gebrek. De groepslessen worden gegeven voor mannen, vrouwen en daarnaast bieden we ook mixed lessons aan!

 

Lestijden

GROEPSLESSEN OCHTEND
Maandagochtend t/m vrijdagochtend MIXED vrije inloop van 08:30 – 10:30u

 

DAMES AVOND
Maandag t/m donderdag van 19:30 – 20:30u
Maandag 60+: 18:30-19:30u

 

HEREN AVOND
Dinsdag en donderdag van 20:30 – 21:30u

 

MIXED AVOND
Maandag van 20:30 – 21:30u

 

Nieuwsgierig? Kom dan gewoon een keertje meedoen! Schrijf je hier in.

Bibi (25) over de groepslessen bij Sporting

"Elke week zijn de lessen weer een verassing en ik kan altijd mijn eigen tempo bepalen. Het team van Sporting weet de oefeningen altijd zo neer te zetten dat ik elke spiergroep de dag erna voel. Ze maken gebruik van de nieuwste materialen en oefeningen. Binnen een uur heb ik alles gegeven wat ik die dag kon en de trainers zorgen ervoor dat ik niet zoveel klets tussendoor, haha! Daardoor heb ik altijd een voldaan gevoel en dat allemaal binnen een uur!"

Nina (professioneel coach) over de groepslessen

"Hoe we de lessen samen stellen elke week? Nou, daar zit eigenlijk wel een heel verhaal achter. We zijn samen met een professioneel team die regelmatig nieuwe cursussen en trainingen volgen om zowel de groepslessen als andere lessen bij Sporting zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. We dagen elkaar hierin ook uit als we nieuwe ideeën of materialen hebben gezien. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze sporters zich wekelijks topfit voelen en dat ze na de lessen met een voldaan gevoel naar huis kunnen gaan. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor!"