Sporting Oldenzaal – Sterk in bewegen.

HARDCORE TRAININGEN BIJ SPORTING OLDENZAAL

De naam zegt het al: een explosieve HARDCORE training voor echte fanatiekelingen tussen de 16 en 35 jaar (voor mannen & vrouwen). Een high intensity training, overgevlogen vanuit Amerika. Iedere week een nieuw circuit en onwijs functioneel. In een 60 minuten durende training word je persoonlijk begeleidt door onze coaches. Ook staat er 2 of 3 keer per jaar een gloednieuwe HARDCORE-challenge voor je klaar.

CHALLENGE

ACCEPTED!

We laten je niet naar huis gaan voordat je meer dan het maximale hebt gegeven. Om er zeker van te zijn dat je niet alleen tijdens de trainingen, maar ook thuis topfit blijft wordt er 2 of 3 keer per jaar een nieuwe challenge voor je samengesteld. Deze challenges kunnen variëren van een maand geen/minder suiker eten, het meedoen aan een strong men run of bijvoorbeeld het trainen voor een hardloopwedstrijd van 10 km.

Doordat je keihard samenwerkt tijdens de trainingen, zijn de doelen naast de trainingen makkelijk(er) vol te houden. (P.s. Je hoeft niet mee te doen, maar durf jij af te slaan?)

ALLEEN VOOR DE ÉCHTE SPORTERS

De HARDCORE trainingen bij Sporting Oldenzaal worden op maandag van 20:30 uur tot 21:30 uur gegeven en zijn op maat gemaakt voor gemotiveerde en enthousiaste sporters tussen de 16 en 35 jaar die ontzettend graag fit willen worden óf fit willen blijven. Voor €25,- per maand ben jij al een HARDCORE sporter!

IEDERE WEEK BIJ SPORTING OLDENZAAL

Sporting stelt wekelijks nieuwe functionele (personal)fitnessprogramma's samen speciaal voor haar sporters. De ontwikkeling en het aanbod van sport- en bewegingsconcepten is altijd 100% up-to-date door de fanatieke trainers, nieuwste lesmaterialen en haar unieke en professionele lesinzicht. Jouw actieve en gezonde leefstijl waarin jij je helemaal thuis voelt, staat bij Sporting Oldenzaal altijd centraal. Meer weten…?

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Meld je dan hieronder geheel vrijblijvend aan en dan zien we je binnenkort!

DIRECT AANMELDEN NOG TE VROEG?
MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Thijlaan 32, 7576 ZB Oldenzaal