Puk (27) over de S&S challenge!

Zoals in onze vorige post geschreven is de HARDCORE groep bij Sporting Oldenzaal begonnen met de eerste challenge van 2018: de S&S- challenge. Hieronder verteld Puk Kater, 27 jaar, over haar eerste weken van de challenge.

 

 

Ik houd van een uitdaging dus toen mij begin januari werd gevraagd of ik mee wilde doen aan de Simpel en Suikervrij Challenge zei ik meteen JA. De eerste dagen stond ik versteld van hoeveel ‘dagelijkse producten’ suiker bevatten, en hoe lastig het is om suikervrije varianten te vinden. Het boekje van Inge Molendijk heeft mij hier enorm mee geholpen. De eerste twee weken gingen goed, al zijn de avonden en het weekend het meest lastig. De derde week ging minder en heb ik de suikerverleiding niet altijd kunnen weerstaan. Ik merk wel dat ik veel meer energie heb en minder zin in zoet. Ook is mijn huid beter en door de combinatie van de challenge en de hardcore trainingen voelt mijn lichaam strakker. Allemaal fijne voordelen dus ik ga de laatste week van de challenge flink doorzetten en streng zijn voor mezelf!

 

Tot volgende week!

 

Puk

 

Schrijf je gratis in voor een proefles HARDCORE training!
Ben jij ook een meer dan #fanatieke sporter, wil je er graag een worden én ben je niet bang voor een beetje zweet? Dan is de HARDCORE training misschien ook iets voor jou! Check voor meer informatie onze actiepagina van de nieuwe HARDCORE trainingen en doe #gratis een proefles mee. Als je durft natuurlijk!