Zwanger & Pilates: een mooie voorbereiding voor jou op de bevalling

Zwanger & Pilates is de perfecte training om gezond te bewegen tijdens je zwangerschap. De aandacht voor innerlijke rust in combinatie met de fysieke training is een ideale basis om je zwangerschap in balans te beleven. Veilig voor jou en je baby.

Zwanger & Pilates in het kort

Alle oefeningen zijn specifiek gericht op het creëren van een algemeen goede stabilisatie van de rug en het ontwikkelen van een goede controle over de dieper liggende buikspieren. Deze spelen een hoofdrol voor de stabilisatie van de onderrug en het bekken die het met het toenemende gewicht steeds zwaarder te verduren krijgen. Met een goede stabilisatie kunnen veel zwangerschapskwalen voorkomen en verlicht worden. Daarnaast is er gericht aandacht voor ademhaling, balans en coördinatie en het trainen van de bekkenbodemspieren.

Zwanger & Pilates na de bevalling

Ook na de bevalling is Zwanger & Pilates zeer geschikt om je spieren, die door de zwangerschap verzwakt zijn, weer op te bouwen.

Waar en wanneer?

Locatie: Thijlaan 32 (sportaccommodatie bij het Thij College)

Lestijden: Maandag 19:00 – 20:00 uur

Kosten: € 35 per maand.

Meer info/aanmelding:

Stuur een berichtje naar: www.sportingoldenzaal.nl/contact

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen!

Romé over de Zwanger & Pilates lessen

“De lessen Zwanger & Pilates bij Sporting Oldenzaal gaven mij dat extra stukje beweging waar ik naar opzoek was tijdens mijn zwangerschap. Van het even stilstaan tijdens de oefeningen van het groeiende baby'tje in je buik, maar ook het samen uitoefenen van de juiste fysieke pilates oefeningen gaven mij veel energie!"

Ingrid (professional coach) over de Zwanger & Pilates lessen

"Hoe we de lessen samen stellen elke week? Nou, daar zit eigenlijk wel een heel verhaal achter. We zijn samen met een professioneel team die regelmatig nieuwe cursussen en trainingen volgen om zowel de Zwanger & Pilates lessen als andere lessen bij Sporting zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. We dagen elkaar hierin ook uit als we nieuwe ideeën of materialen hebben gezien. We vinden het belangrijk dat de sporters van de Zwanger & Pilates lessen worden uitgedaagd, maar zich wel altijd op hun gemak voelen. Het samen sporten in deze bijzondere zwangerschapsperiode is belangrijk en geeft een goed gevoel. We spelen in op persoonlijke wensen waar mogelijk en zorgen er tegelijkertijd voor dat iedereen fit en met een voldaan gevoel naar huis gaat."