Jeugd

Kids fitness (8 t/m 16 jaar)

Wil jij (of jouw zoon/dochter) trainen op echte fitnesstoestellen en werken met de nieuwste functionele fitness materialen op een leuke en gezellige manier? Dan kun je dat onder begeleiding van professioneel trainers doen! Je maakt gebruik van je eigen kracht op speciale apparatuur, waardoor je je eigen tempo kan bepalen. Je kunt dus altijd een extra tandje bijzetten!

 

We gebruiken geen zware, losse gewichten en alle spiergroepen worden getraind op een bewuste en veilige manier. Er wordt wekelijks een ander lesprogramma samengesteld  voor elke leeftijdscategorie met natuurlijk de nieuwste beats op de achtergrond. We maken soms ook gebruik van de trampolines, spellen en andere leuke lesvariaties. Op deze manier blijft het altijd een uitdaging om te sporten en gaat iedereen met een grote lach naar de training!

 

Lestijden

MEISJES
Fitness (8-12 jaar): op aanvraag
Fitness (12-16 jaar): elke donderdag van 17:30 – 18:30u

 

JONGENS
Fitness (8-12 jaar): op aanvraag
Fitness (12-16 jaar) elke donderdag van 18:30-19:30u

 

KIDS FITNESS EXTRA
Voor meer informatie over Kids fitness extra zie uitleg hieronder! De lestijden zijn elke woensdag van 16:30-17:30u

 

Wil jij (of jouw dochter) een keertje mee doen? Dan kun je je hier inschrijven.

NIEUWE LES! KIDS FITNESS EXTRA! (9 tot 14 jaar)

NIEUW! Speciaal voor de wat jongere kids onder ons zijn de lessen Kids Fitness extra in het leven geroepen. Deze les is samengesteld door middel van de mooie samenwerking tussen Impuls, BoesCoolfit en FITclinic. De les wordt elke woensdag gegeven van 16:30 tot 17:30 en is speciaal voor enthousiaste kids tussen de 9 en 14 jaar. De lessen zijn zo ingericht dat kinderen op een rustige, veilige manier en in kleine groepen ontdekken hoe leuk en plezierig bewegen kan zijn. Door succeservaringen tijdens het bewegen verbetert het zelfbeeld van een kind enorm. Ook op sociaal vlak kunnen ze zich ontwikkelen. Door in kleine groepjes te werken krijgen kinderen de aandacht die ze nodig hebben én kunnen ze op eigen niveau sporten.