NIEUW! HARDCORE training bij Sporting Oldenzaal!

De naam zegt het al: een nieuwe explosieve HARDCORE training voor echte fanatiekelingen tussen de 16 en 35 jaar (voor mannen & vrouwen). Een high intensity training, overgevlogen vanuit Amerika. Helemaal nieuw en onwijs functioneel. In een 60 minuten durende training word je persoonlijk begeleidt door onze coaches. Ook staat er iedere maand een gloednieuwe HARDCORE-challenge voor je klaar.

 

 

MELD JE HIER AAN!

 

 

 

CHALLENGE ACCEPTED!

We laten je niet naar huis gaan voordat je meer dan het maximale hebt gegeven. Om er zeker van te zijn dat je niet alleen tijdens de trainingen, maar ook thuis topfit blijft wordt er maandelijks een nieuwe challenge voor je samengesteld. Deze challenges kunnen variëren van een maand geen/minder suiker eten, een maand lang iedere week een extra rondje hardlopen of een maand vechten voor een sixpack.Doordat je keihard samenwerkt tijdens de trainingen, zijn de doelen naast de trainingen makkelijk(er) vol te houden. (P.s. Je hoeft niet mee te doen, maar durf jij af te slaan?)

 

Alleen voor de échte sporters!

De HARDCORE trainingen bij Sporting Oldenzaal worden op maandag & woensdag van 20:30 uur tot 21:30 uur gegeven en zijn op maat gemaakt voor gemotiveerde en enthousiaste sporters tussen de 16 en 35 jaar die ontzettend graag fit willen worden óf fit willen blijven. De eerste HARDCORE training start woensdag 29 november. Voor €25,- per maand ben jij al een HARDCORE sporter!

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

 

Iedere week bij Sporting Oldenzaal

Sporting stelt wekelijks nieuwe functionele (personal)fitnessprogramma’s samen speciaal voor haar sporters. De ontwikkeling en het aanbod van sport- en bewegingsconcepten is altijd 100% up-to-date door de fanatieke trainers, nieuwste lesmaterialen en haar unieke en professionele lesinzicht. Jouw actieve en gezonde leefstijl waarin jij je helemaal thuis voelt, staat bij Sporting Oldenzaal altijd centraal.

Meer weten? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren