Fitness in Oldenzaal

Wat is functioneel trainen?

Functioneel trainen is het trainen van beweging. Het hele bewegingsketen (spierketen) moet samenwerken om een bepaalde beweging te kunnen maken. In deze visie passen geen geïsoleerde bewegingen (een beweging die gericht is op het trainen van één bepaalde spier/groep) zoals die veelal plaatsvinden op standaard fitnessapparatuur. Fitness in Oldenzaal was nog nooit zo dichtbij!

Fitness saai? Niet bij Sporting Oldenzaal

Functioneel trainen is een unieke manier van fitness. Het eerste kernwoord van functioneel trainen is daarom fun. Functionele fitness in Oldenzaal is fun doordat het aanbod van verschillende oefeningen grenzeloos is. Er wordt gebruik gemaakt van veel materialen in verschillende combinaties. Op die manier kun je jouw training bij Sporting Oldenzaal zo intens maken als je zelf wilt.

Afvallen en meer spieren kweken?

De functionele fitness trainingen van Sporting Oldenzaal zijn zo ingericht dat ze ontzettend effectief zijn bij het afvallen. Hoe fanatieker je traint, hoe meer energie dit kost en hoe meer calorieën je hier automatisch mee verbrandt. In combinatie met een gezonde levensstijl, waarover wij je ook kunnen adviseren, bereik je binnen no-time het resultaat waar je altijd al van had gedroomd. Je kunt meer dan je denkt!

Voor topsporters en tegen blessures

Naast het ruime aanbod voor alle leeftijden en de effectiviteit van Sporting Oldenzaal bij het afvallen biedt het team van Sporting Oldenzaal ook Fitness op maat. Speciaal gemaakte trainingen voor topsporters. Het maakt niet uit welke sport je beoefend, we gaan samen kijken naar jouw knel- en verbeterpunten om op deze manier jouw ideale trainingsschema samen te stellen. Zodat jij na jouw persoonlijke topsport programma, weer topfit van start kan gaan aan het nieuwe seizoen!

Tot slot werken de lessen van Sporting ook preventief tegen blessures. Door het optimaal gebruik van verschillende lesmaterialen en methodes wordt elke spiergroep wekelijks getraind, waardoor jouw spieren gewend raken aan elke beweging. Op deze manier zul je minder snel last krijgen van kleine en/of grote blessures omdat je weet wat je lichaam (aan)kan.