Ontmoet Manon!

We zijn alweer beland in de derde week van de voorstelrondes van de trainers van Sporting Oldenzaal en vandaag willen we jullie voorstellen aan Manon Groener! Haar vrolijke glimlach is tijdens de trainingen niet te missen en iedere functionele oefening weet ze altijd met al haar enthousiasme over te brengen. Een ontzettend positieve, lieve en mega fanatieke dame waar we jullie graag kennis mee willen laten maken.

 

 

Manon’s verhaal
Na de opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding kwam ik al snel bij Quick-gym terecht. Hier heb ik Ingrid leren kennen en via deze weg ben ik vanaf 2007 werkzaam voor Sporting. Ik weet nog heel goed dat ze me vroeg of ik niet bij Sporting wilde lesgeven. En dat leek me wel wat! Maar wat vond ik het spannend.

 

Na een tijd lang mee te hebben gedraaid moest ik er dan toch zelf aan geloven en dan word je letterlijk voor de leeuwen gegooid. Reuze spannend, maar oh zo gaaf! In al die jaren heb ik ontzettend veel van Ingrid mogen leren en dat doe ik nog steeds. Met ontzettend veel enthousiasme probeer ik elke les goed neer te zetten en iedereen goed te begeleiden en te motiveren.

 

Bovendien is het elke week weer een feestje met een nieuw uitdagend circuit.

 

Ik ben allround inzetbaar bij de verschillende lessen die worden aangeboden. Het persoonlijk begeleiden van mensen die terug komen van een blessure of revalidatie is iets waar ik me helemaal in kan vinden. Daarnaast vind ik het geweldig dat jong tot oud op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen aan het Functioneel Trainen bij Sporting Oldenzaal. Altijd veel variatie, verschillende gezichten en iedere dag weer een mooie uitdaging.

 

Wat mij ontzettend veel voldoening geeft is als mensen aan het einde van de les met een goed gevoel naar huis gaan. Ik zet me dan ook iedere training met alles wat ik heb in, om dit te bereiken.

 

Dankbaar ben ik dat ik nog steeds bij Sporting mag en kan werken in samenwerking met een fantastisch team!

 

Liefs, Manon!