Toestel Tuesday!

Op deze mooie dinsdag is het een goed moment om te beginnen met Toestel Tuesday. Een keer in de zoveel tijd gaan we de dinsdag gebruiken om een toestel of functioneel trainingsmateriaal uit te lichten dat wordt gebruikt in de lessen van Sporting Oldenzaal en vandaag is het de beurt aan de TRX!

 

Allereerst hoe ziet de TRX er uit en wat kun je ermee doen?

 

Deze 4 zwart-gele rakkers hebben een prominente plek aan de wand bij Sporting Oldenzaal. Met deze TRX’s worden Suspension trainingen gegeven die zijn ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals.

 

MAKE YOUR BODY YOUR MACHINE!

 

Met de TRX Suspension trainingen worden kracht, balans, flexibiliteit en core stability tegelijkertijd opgebouwd. TRX is een revolutionaire trainingsmethode en biedt effectieve en gevarieerde functionele oefeningen waarbij het eigen lichaam gebruikt wordt als gewicht. Er zijn oneindig veel oefeningen beschikbaar en te creeën met deze trainingsmaterialen.

 

Voor wie worden de TRX’s gebruikt?

 

De TRX Suspension oefeningen worden afwisselend verwerkt in alle groepslessen van Sporting Oldenzaal. Denk hierbij ook aan de HARDCORE-trainingen & (jeugd)groepslessen.

 

 

Wij zeggen: kom één van onze lessen een keertje proberen zodat je de TRX op de proef kunt stellen! Tot snel.