Trainer Thursday: Ontmoet Anita!

Op deze mooie donderdag is het weer tijd voor een nieuwe Trainer Thursday! Vandaag willen we jullie graag voorstellen aan Anita Spit. Ze maakt al meer dan 10 jaar lang deel uit van team Sporting en we zijn dan ook ontzettend blij met haar in ons team.

 

Maar hoe is Anita bij ons terecht gekomen en wist je bijvoorbeeld dat Anita uit de ‘jazzdans-wereld’ komt?

 

 

Lees hieronder de rest van haar verhaal!

 

Anita’s verhaal

 

Toen ik in 2007 door Ingrid werd gevraagd om een dagdeel bij Sporting te komen werken, werd ik direct super enthousiast. Ik had al de nodige jaren danservaring als jazzballetleidster in het geven van jazzdans. Doordat ik daarnaast ook diverse opleidingen op het gebied van gym en fitness had gedaan sloot dat mooi aan op de werkzaamheden van Sporting.

 

Ik kwam in aanraking met het concept “Functioneel Trainen” bij Sporting. Ik was gelijk om! Een goed onderbouwd programma waarbij het hele lichaam aan bod komt. Het lesgeven is een vak apart. Vanaf dag één heb ik mij bij het lesgeven aan groepen op mijn plek gevoeld.

 

Ik krijg er energie van om sporters te enthousiasmeren, te begeleiden en eruit te halen wat er in zit.

 

Als je vanuit je eigen kunnen beweegt en je veilig voelt, dan valt er zoveel meer uit te halen. Dat vind ik geweldig aan het lesgeven. Het leuke bij Sporting is dat het laagdrempelig is en dat je er ook een stukje gezelligheid vindt. In alle lessen wordt er doelgericht gewerkt met de juiste begeleiding en een enthousiast en professioneel team.

 

Liefs, Anita!

 

En… wie weet tot snel bij Sporting!

BewarenBewaren

BewarenBewaren