Trainer Thursday!

Met deze week in de spotlights: Anky Loohuis


Deze ontzettend sportieve dame loopt al een hele tijd mee bij Quick Gym in Oldenzaal (en daarmee ook bij Sporting Oldenzaal). Ze heeft mooie ontwikkelingen gezien bij Sporting Oldenzaal en is uitdagingen nooit uit de weg gegaan. Ben je benieuwd naar het verhaal van Anky, hoe zij bij Sporting terecht is gekomen en wat Sporting voor haar betekent? Lees dan haar verhaal hieronder.

 

Anky over zichzelf

Voordat Ingrid in 2006 voor zichzelf begon met Sporting waren Ingrid en ik al jarenlang collega’s van elkaar bij Quick Gym in Oldenzaal. De nieuwe weg die ze in is geslagen met Sporting was voor Ingrid een mooie nieuwe uitdaging en daar heb ik vanaf het begin deel van mogen uitmaken. Naast de andere sportlessen die ik geef is Sporting voor mij een goede aanvulling en verbreding. Voor mij was Functionele Fitness nog onbekend, maar door de jaren bij Sporting heb ik mezelf verder ontwikkeld op dit gebied.

 

Sporting biedt mij de mogelijkheid om mensen in een groep toch individueel te begeleiden en dat maakt Sporting uniek in de fitnessbranche. Het is een uitdaging voor mij om mensen met een blessure of lichamelijke klachten te motiveren en stimuleren te blijven bewegen op hun eigen niveau. Mensen zien sporten op een gezonde verantwoorde manier met veel plezier, wie wil dat nou niet? Dat is waar ik binnen Sporting veel voldoening uithaal. Al deze factoren in combinatie met de diverse ontwikkelingen bij Sporting en een geweldig samenwerkend team zorgen ervoor dat ik na al deze jaren nog steeds met veel plezier bij Sporting werk.