Ontmoet Kelly Oude Veldhuis

Vandaag in de Trainer Thursday: Kelly Oude Veldhuis. Deze meer dan fanatieke dame wist zich in de afgelopen 10 jaar te ontwikkelen als professioneel functioneel trainer & coach. Ze daagt het liefst sporters dagelijks uit op het gebied van functionele fitness en kan hier tijdens de verschillende disciplines van Sporting Oldenzaal helemaal haar ei in kwijt.

 

Nieuwsgierig naar de rest van Kelly’s verhaal? Lees dan snel verder.

 

 

Ongeveer tien jaar geleden voor mijn avontuur in de sportwereld begon kwam ik in aanraking met Ingrid. Voor de sporttest op de sportacademie wilde ik graag het turngedeelte nog eens oefenen. Ingrid heeft mij geholpen en direct is de “klik” ontstaan.

 

Het onderdeel kastspringen stond op het programma en dat is ons tot de dag van vandaag bijgebleven. In mijn enthousiasme vloog ik over de kast en tja daar lagen we…. Letterlijk en figuurlijk hadden we de klik gemaakt! Vanaf dat moment ontstond er een fantastische Sporting tijd waarin ik tijdens mijn studie ontzettend veel van Ingrid heb mogen leren.

 

Al snel merkte ik dat de wereld van functionele fitness mij erg aansprak. Na een tijd meegedraaid te hebben mocht ik zelf lesgeven, ontzettend spannend die eerste keer weet ik nog, maar wat vond ik het gaaf. Ondertussen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot iemand die alle verschillende disciplines binnen Sporting kan lesgeven. Ik ben trots dat ik aan dit fantastische unieke concept kan bijdragen.

 

 

Sporting probeert zich altijd te ontwikkelen om sporters telkens weer te kunnen uitdagen en verbeteren op elk gewenst niveau.

 

Iedere dag weer een glimlach

Door de variaties in de lessen, de diversiteit van de kids, volwassen of topsporters krijg ik telkens weer een glimlach op mijn gezicht wanneer ik lesgeef. Daarnaast proberen we iedereen op zijn/haar eigen niveau zowel fysiek als eventueel ook mentaal te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

 

Ik ben dankbaar dat ik samenwerk met zeer gemotiveerde enthousiaste collega’s, waardoor sporters met positieve energie de les verlaten. Hopelijk bent u een beetje nieuwsgierig geworden en kan ik u mijn enthousiasme overbrengen!

 

Wie weet tot ziens bij Sporting!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren