NIEUW! Trainingen vanaf 07:00u!

 

Sporting Oldenzaal heeft een wel héél leuk nieuwtje. Vanaf 29 oktober 2018 begint zij, speciaal voor de vroege vogels onder ons, al vanaf 07:00u met de ochtendtrainingen. Oftewel: de Earlybird trainingen. Dit betekent dat jij vóór je werk al kunt gaan sporten en daarmee in de avond zorgt voor wat extra vrije uurtjes. En dat alles onder professionele begeleiding. Een win-winsituatie, toch?

Wanneer?

 
De ochtendtrainingen starten dus vanaf 29 oktober anderhalf eerder, maar de eindtijd verandert niet. Om de dag nog beter te beginnen, starten we om 07:00u met een gezamenlijke warming-up. Daarna vervolg je de training in het circuit. We starten in eerste instantie op de maandag- en woensdagochtend om 07:00 uur. Is de opkomst groot, dan breiden we het aantal dagen uit.
 

Waarom de Earlybird trainingen?

 
De afgelopen tijd hebben we veel verzoeken gekregen om de trainingen in de ochtend te vervroegen. Omdat ze eerst begonnen om 08:30u was het lastig om een ochtendtraining te combineren met bijvoorbeeld werk. Door deze verandering is het mogelijk om deze combi wél te maken. Wij zeggen: gewoon doen!