Bedrijfsfitness & -presentaties door Sporting Oldenzaal

Geloof het of niet, ook wij staan soms níet in de sporthal! Om meer bewustwording te creëren bij bedrijven en organisaties, geeft Sporting Oldenzaal interactieve bedrijfspresentaties . Hiermee willen we werkgevers en werknemers helpen om samen te werken naar een gezonde leefstijl.

 

Moderne & gezonde werkgever: Heisterkamp Transportations Solutions

 

 

Bij Heisterkamp in Oldenzaal hebben wij 14 interactieve presentaties mogen geven. Heisterkamp, als moderne werkgever, zet de gezondheid van haar werknemers op de eerste plaats en zij vinden een gezonde leefstijl van haar werknemers ontzettend belangrijk. Omdat zij altijd op zoek zijn naar nieuwe initiatieven hoe zij een gezonde leefstijl van hun werknemers nog meer kunnen stimuleren, is Sporting gevraagd om hier een themaplan voor te maken zodat werknemers ook bewust blijven, aandacht schenken en gezondheidswinst kunnen behalen.

 

Waarom bedrijfsfitness?
Het ziekteverzuim in Nederland loopt fors omhoog in plaats van omlaag, het overgrote deel van NL heeft overgewicht en dit heeft alles te maken met ‘het nieuwe roken’, oftewel: het zittende werken. Daarom moet er snel verandering komen in de leefstijl van ons Nederlanders en misschien heeft Sporting Oldenzaal daar wel de oplossing voor!

 

Leefstijlprogramma’s
Sporting Oldenzaal trekt de kar op het gebied van de leefstijlprogramma’s, een initiatief van drie erkende interventies waarin een gezonde leefstijlcentraal staat:

 

“Sporting Oldenzaal is door Fitvak! gecertificeerd en gaat een stapje verder dan de reguliere programma’s. We zijn optimaal ingericht om mensen met een specifiek gezondsheidsprobleem effectief & intensief te begeleiden en te trainen. Dit doen we door jouw leefstijl te veranderen, je te leren hoe om te gaan met gezond en ongezond eten en natuurlijk hoe je moet bewegen.”

Een gezond bedrijf, begint bij gezonde mensen. En hoe gezonder je leefstijl, hoe productiever je bent op het werk! Klinkt als muziek in de oren toch?

 

Interactieve bedrijfspresentaties & sporten met je collega’s!
Het mag dan wel mooi klinken, maar zonder actie geen reactie. Tijdens de presentaties nemen we bedrijven aan de hand en testen we hoe gezond jullie als collega’s zijn. Geloof ons: deze uitkomst is vaak anders dan je had gedacht… Met handige tips & tricks leggen we jullie uit hoe je tijdens een normale werkdag meer kunt bewegen. Daarnaast vertellen we alle in’s en out’s over de bedrijfsfitness bij Sporting Oldenzaal.