Verleg jouw grenzen met de GRAVITY-trainingen!

Het GRAVITY trainingsprogramma van Total Gym biedt met 250 verschillende oefeningen maatwerk door de ongeëvenaarde variëteit in de populaire kracht- en uithoudingstrainingen, cardio-workouts, bootcamps, HITT-intervaltrainingen en op Pilates en yoga geïnspireerde mindfulnessprogramma’s. Er zijn verschillende GRAVITY-trainingen die Sporting Oldenzaal aanbiedt:

 

CORE: belangrijke focus op bewustzijn van je romp, activering en evenwichtige versterking van je romp.

HEALTHY JOINTS: hierbij combineren we ’total body’ oefeningen met specifieke oefeningen voor een optimale verbetering van de gewrichten van de lage rug, schouder en knie.

TOTAL BODY WORKOUT (TBW): een uitgebreide full body workout gericht op verbetering van conditie, kracht, flexibiliteit en balans.

 

Daarnaast zijn de GRAVITY-trainingen leuk en verantwoord om te doen. Je krijgt er direct energie van zodat jouw persoonlijke doelen makkelijk behaald worden. De GRAVITY-trainingen bieden voor elk vitaliteitsniveau maximaal resultaat. En dat allemaal op één apparaat!

 

HOE START JE?

Geef bij de trainers van Sporting aan dat je interesse hebt in een (proef)les en zij kunnen je adviseren welke training het beste bij jou past. Ben je verkocht? Dan kun je met de trainers van Sporting kijken welke vervolgtrainingen van GRAVITY het beste bij jou passen, hoeveel sessies je nodig hebt om jouw doelen te behalen en over welke periode je de trainingen wilt doen.

WANNEER KUN JE DE GRAVITY-TRAININGEN DOEN?

De GRAVITY-trainingen bij Sporting Oldenzaal vallen onder de Personal Trainingen/DUO-trainingen en hebben geen vaste tijden. Dit betekent dat je samen met de trainers van Sporting Oldenzaal af kunt stemmen wanneer jij graag wilt sporten. Ideaal dus!

OVER TOTAL GYM

Total Gym pakt het anders aan met inzet van jouw eigen lichaamsgewicht. Total Gym is wereldwijd marktleider in zeer effectieve trainingsmethoden voor de meest uiteenlopende individuele behoeften. Van gewichtsverlies tot revalidatie en het verbeteren van sportprestaties en conditie. Met 24 miljoen wereldwijde workouts per jaar speelt Total Gym al 40 jaar in op de laatste fitnesstrends. Door training met het eigen lichaamsgewicht worden meerdere spiergroepen aangesproken. Andere voordelen zijn de snellere gewicht- en omvangreductie en verbetering van de BMI.

 

 

PRIJZEN GRAVITY-trainingen

De prijzen van de GRAVITY-trainingen worden gerekend per sessie:

 

Personal training (45 minuten)

1 sessie: €50,-

3 sessies: €48,-

6 sessies: €46,-

9 sessies: €44,-

 

DUO-training (2 personen)

1 sessie: €40,-

3 sessies: €38,-

6 sessies: €36,-

9 sessies: €34,-

 

First time special

6 Personal Training (PT) sessies voor €230,-

6 DUO sessies voor €180,- p.p

 

Voor een proefles of meer informatie kun je hier contact met ons opnemen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren