José Punt over Sporting Oldenzaal

“Zo blij dat ik sport bij Sporting Oldenzaal!” Lees hieronder het verhaal van José Punt. Sinds een tijdje sport ik weer opnieuw bij Sporting Oldenzaal en ga vanuit Borne richting Oldenzaal. Voor mijn creatieve bedrijf zit ik vaak uren in dezelfde houding achter de naaimachine. Niet altijd in de beste houding blijkt. Mijn spieren protesteerden dan ook met regelmaat. Na jaren geleden bij Sporting te zijn geweest met een positieve ervaring, heb ik de keuze opnieuw hiervoor heb gemaakt. Ik sport nu iedere week met veel plezier met een goede en fijne begeleiding en merk ik wat voor een positieve invloed dit heeft, de pijntjes verdwijnen weer. Het programma is zo afwisselend en iedere week een nieuwe uitdaging met de specifieke oefeningen, een aanrader voor iedereen!