Vacature: Allround Fitness (functionele) & Groepslessen Instructeur (m/v)

Op dit moment is Sporting Oldenzaal zijn we op zoek naar een meer dan gemotiveerde en enthousiaste allround fitness & groepslessen instructeur (m/v). Sporting Oldenzaal is een uniek concept op het gebied van functionele fitness voor jong & oud voor zowel mannen als vrouwen. De groepslessen die zij biedt bestaan uit 60-minuten durende full body circuits waarvoor iedere week een nieuwe training samen wordt gesteld.

 

In iedere les staan conditie, kracht & mobiliteit centraal en door middel van ontelbaar veel materialen worden alle spiergroepen getraind. Iedere training wordt begeleid door één van de sportprofessionals en achter elke training zit een visie, een doel. Het team van Sporting bestaat uit een ontzettend gemotiveerde en sportieve groep professionele trainers die wekelijks de meest gevarieerde lessen uitzetten.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Om een plekje in het team van Sporting te bemachtigen moet je een passie hebben voor sport en gezondheid en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is het belangrijk dat je enthousiast wordt en affiniteit hebt met doelgroepen van jong tot oud. Om deze doelgroepen zo goed mogelijk te begeleiden is een professionele en een goed onderhouden fysieke houding van essentieel belang. Je krijgt veel vrijheid bij Sporting, maar wij verwachten wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Jij bent de topper die bereid is mee te denken aan nieuwe ontwikkelingen en projecten en iemand die kwaliteit altijd als uitgangspunt neemt. Maar daarnaast ben je ook in staat om een hoog fun-gehalte te creëren en daarmee ook mensen kunt motiveren. Het is geen pré dat je uit Oldenzaal komt, maar indien je in de buurt van Oldenzaal woont is dit wel gunstig.

Eisen:

Je moet in het bezit zijn van een relevante opleiding op het gebied van sport en bewegen. Denk hierbij aan Fitvak A en B/ALO/CIOS.

Werkzaamheden:

• Geven van groepslessen functionele fitness, van jong ( kids) tot oud ( 65+).

• Geven van groepslessen functionele fitness aan speciale doelgroepen (projecten), zoals kinderen met overgewicht, kinderen met motorische achterstand, scholen, sportverenigingen.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en denk je dat jij degene bent naar wie wij opzoek zijn? Dan nodigen we je van harte uit om jouw motivatiebrief & cv op te sturen naar info@sportingoldenzaal.nl en wie weet zien we elkaar binnenkort!