Start gloednieuwe les: YOGIRYA

Yogi.. wat? Juist! Met de nieuwe les Yogirya combineren we Yoga, Kettlebell en Mindfulness voor de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning. De perfecte aanvulling op ons huidige lesaanbod. Sterker, slanker, fun, burn en relax. Ervaar het beste van beide werelden in een sessie van 45 minuten. Doe je een keertje mee?

WORD STERKER: Het doel van de oefeningen met een Kettlebell is om de spieren te versterken. Je zal het misschien een beetje voelen branden. Maar dat is een goed teken! Het versterken van je spieren komt ook je postuur ten goede.

WORD SLANKER: Verbrand tot 600 Kcal in één sessie! De HIIT oefeningen zorgen ervoor dat je lichaamsvet op een leuke manier afneemt.

HAVE FUN: Yogirya® is de ideale combinatie van plezier maken en trainen. Ja, glimlachen en zweten kunnen worden gecombineerd!

BURN: HIIT laat je hart sneller slaan! Dit is het intense gedeelte van Yogirya®. Het is een geweldige manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Lopen en springen met een Kettlebell verstevigen je buik-, been-, rug- en armspieren!

RELAX: Yoga is de sleutel tot ontspanning. We maken je geest samen vrij! Omdat Yogirya® vrij intens is, beginnen en eindigen we elke sessie met yogabewegingen.

IK HEB INTERESSE IN “YOGIRYA”
Wanneer? Iedere woensdag van 18:45 – 19:30 uur (vanaf 9 maart a.s.)
Kosten? 12 trainingen (3 maanden) €89,50
Aanmelden kan via hier!

Gratis! Woensdag 9 maart is een gratis proeftraining.

Hopelijk tot snel! Wij hebben er heel veel zin in!