Ingrid op fitness reis naar Amerika!

In oktober 2016 ben ik twee weken in California geweest en heb diverse Gym’s, YMCA’s, Fitness Boutique’s en bedrijven bezocht om inspiratie op te doen en op de hoogte te zijn van de laatste fitness trends en ontwikkelingen. Amerika is wat dit betreft “the place to be”. Energie, motivatie, inspiratie en beleving zijn wat mij betreft de kernwoorden! Naast de grote Gym’s en YMCA’s vind je heel veel kleine Fitness Boutique’s die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

 

Ingrid Zinkweg Gravity

 

Hoe klein de Fitness Boutique’s of the Gym’s ook zijn, Amerikanen durven groots te denken en te spreken. Ik vind dit heerlijk: positief, open en aanmoedigend! Mooie sportbeleving… Wat ook opvallend is, zijn de tijdstippen waarop de verschillende lessen starten. Daar waar wij in Nederland toch ook veel (laat) in de avond sporten of naar de sportschool gaan, valt op dat hier de meeste “lessen” in de ochtend (vanaf 06:00 uur !) en middag (lunch trainingen) gegeven worden; een koppeling aan de werkdag.

 

Tijdens deze reis ben ik ook in aanraking gekomen met Gravity training van Total Gym, een fantastische aanvulling op onze visie van fitness en trainen namelijk functionele training. We zijn dan ook heel trots dit te hebben toegevoegd aan ons programma!

 

Een super gave ervaring en zeker voor herhaling vatbaar :)!

 

Bekijk de Gravity pagina voor meer informatie over deze training bij Sporting Oldenzaal!