Ontmoet Kimberley!

Vandaag in de spotlights: Kimberley Forsyth! Kimberley is onze psychomotorisch therapeut en ze verteld je hieronder graag waarom dit zo goed matcht bij de lessen die ze geeft bij Sporting Oldenzaal.

 

 

Kimberley’s verhaal

In 2009 ben ik begonnen aan de CALO en zat ik bij Nina in de klas, heel wat jaren en een afgeronde studie verder, vroeg Ingrid via Nina of ik bij Sporting Oldenzaal wilde komen werken. Uiteraard! Sinds 2017 ben ik bij dit professionele en warme team aangesloten. Naast mijn werk als bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut bij een zorginstelling geef ik bij Sporting les op de woensdagmiddag aan de KidsExtra groepen.

 

Elke woensdagavond rij ik met een grote glimlach weer terug naar huis.

 

Hier vinden kinderen die binnen reguliere sportverenigingen vastlopen een plek waar ze actief bezig kunnen zijn, met structuur en binnen een kleinere, veilige groep. Mijn achtergrond komt goed van pas aangezien deze kinderen ondersteuning nodig hebben op zowel het fysieke, sportieve vlak als bij mentale uitdagingen zoals bijvoorbeeld samenwerken of grenzen stellen.

 

Ik geniet er ontzettend van hoe ook zij, mij elke week weer uitdagen in flexibel (en geduldig, haha) zijn en vind het geweldig om te zien hoe deze bijzondere club kinderen sportief plezier beleefd met de fantastische voorzieningen van Sporting.

 

Wie weet tot snel bij Sporting!

 

Groetjes, Kimberley