Ontmoet Jurre!

Een nieuwe aanwinst in ons team, waar we ontzettend blij mee zijn! En dit keer is het een meer dan sportieve: man. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

 
Over Jurre
Tijdens en na mijn studie voor docent lichamelijke opvoeding heb ik gemerkt dat ik het altijd erg interessant vind wat mensen doet bewegen. Iedereen heeft zijn eigen beweegreden en ik heb het idee dat Sporting daar goed op inspeelt. Differentiatie is hierbij het sleutelwoord. Differentiatie in de verschillende oefeningen, die elke week weer met zorg door Ingrid in elkaar worden gezet. Of het differentiëren in de manier van sturing en support.

 

Vindt iemand het fijn om zelf bezig te zijn en moet ik die vooral lekker laten gaan, of vindt iemand het toch fijn om iets meer begeleid te worden?

Naast mijn werk als sportdocent op het praktijkonderwijs ben ik sinds een paar maand ook werkzaam bij Sporting en begeleid ik voornamelijk de jongerengroepen. Toen Ingrid vroeg of ik wellicht interesse had om lessen te geven werd ik in eerste instantie huiverig van het woord sportschool. Statische oefeningen vind ik maar niks. Gelukkig werd ik al snel gerust gesteld en merkte ik dat we bij Sporting veel gebruik maken van losse materialen met veel variatie in groepslessen en daar kan ik me dan weer helemaal in vinden!

 

 

Gezamenlijk bezig maar toch ieder op zijn eigen niveau, super top!

Dus mocht je je eens vervelen en denken van dat lijkt me wel wat, dan zie ik je graag voorbijkomen bij Sporting Oldenzaal!

Groeten, Jurre