Nina over: de combinatie van fitness & voeding bij Sporting

Ze heeft een grote rol gespeeld in het Sporting team de afgelopen jaren en ze is nog steeds belangrijk voor ons. Ze heeft een doorzettings- én uithoudingsvermogen als geen ander en heeft de Amsterdamse marathon uitgelopen. Ze is nog lang niet klaar met haar bucketlist en ze gaat ons zeker weer verassen op sportgebied. We hebben het over Nina Oude Bos en wij hebben haar gevraagd wat haar inspireert bij Sporting Oldenzaal. Lees hieronder haar verhaal!

 

 

Nina over Sporting
Het is alweer 7 jaar geleden toen ik in contact kwam met Ingrid.. Erg imponerend zo’n sterke juf voor zo’n spielebeentje als ik 😉 Ik kwam als voetbalster terecht bij Sporting en had geen idee hoe eenzijdig ik bezig was geweest met sport. Er ging een wereld voor me open toen ik kennismaakte met functioneel trainen. Ik werd snel sterker en ben er nooit meer mee gestopt.

 

Gezond eten en sporten is wat mij betreft onlosmakelijk verbonden met elkaar.

 

 

 

Sporting heeft me geholpen om te herstellen van een zware knieblessure, een marathon uit te lopen en ik ben door alle testen van defensie gekomen. Het unieke concept van Sporting is voor mij de basis geweest van een fitte lifestyle. Iedere sporter kan op zijn niveau deelnemen en alles eruit halen wat erin zit. Ook op het gebied van voeding kun je hier terecht. Gezond eten en sporten is wat mij betreft onlosmakelijk verbonden met elkaar. Deze twee componenten versterken elkaar en dát levert een killerbody op.

 

Waar kun je me doordeweeks spotten?
Op maandag doe ik tegenwoordig mee met de nieuwe HARDCORE training van Sporting. Dit gaat weer net iets harder en sneller (lees: KAPOT gaan), het is ontzettend functioneel, fullbody en super intensief. Verder vind je me vaak in de ongerepte Twentse natuur op zoek naar de meest uitdagende hardlooptracks en mocht je honger krijgen voor, tijdens of na het sporten: dan bereid ik ook nog de heerlijkste salades, broodjes en smoothies @ de Broodbode Oldenzaal!

 

Liefs, Nina!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren