De nieuwe leefstijl-route van Charlotte

Heerlijk voelt dat. De zon komt eindelijk meer door de grijze sobere lucht. Tijd voor voorjaar! Happy…! Ik was 3 maanden geleden echt niet zo gelukkig. Ik was te dik en ik voelde me niet blij. Niks zat meer lekker en na vele ‘lijnpogingen’ was het nog steeds niet gelukt om mijn ideale gewicht te bereiken. Totdat ik op een feestje de juiste persoon tegenkwam, ‘mijn coach’ (gelukkig ;-)). We raakten in gesprek en ik wist dat Ingrid een programma had waarbij ik mijn leefstijl kon aanpassen en hierdoor wat kilo’s kon afvallen. Direct de volgende dag heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart. Mijn doel is nog niet bereikt maar ik kan inmiddels wel zeggen; “bijna” bereikt… Happy! Echt een aanrader voor iedereen die zich ook slanker en zeker fitter wil voelen!